Ponedeljak 27.07.2015.
08:13 >> 09:35h
telegraf.rs

Tužno: Preminula ćerka Vitni Hjuston!

en.wikipedia.org
Slične sudbine...samo što Bobi nije videla mnogo od života

Bobi Kristina je jedno vreme provela u bolnici, gde je ustanovljeno da moždane funkcije skoro i da ne postoje, a zatim je prebačena u ustanovu za palijativnu negu, gde je porodica svakodnevno bila uz nju.

- Umrla je 26. jula okružena svojom porodicom. Napokon je pronašla mir u Božijim rukama. Zahvaljujemo svima koji su nam tokom poslednjih nekoliko meseci pružili puno ljubavi i podške - rekla je u nedelju predstavnik porodice Hjuston, Kristen Foster.

Policija u Džordžiji će pokrenuti istragu o misterioznoj smrti ćerke slavnih muzičara, koja je bila jedina naslednica bogatstva njene majke, procenjenog na oko 20 miliona dolara.

Rođena je 4. marta 1993. godine, a imala je blizak odnos s majkom koja je preminula 2012. godine od posledica davljenja u kadi nakon uzimanja veće količine kokaina.

Bobi Kristina Braun je jedina ćerka čuvene pevačice Vitni Hjuston (49) i R&B pevača Bobija Brauna. Nakon njihovog razvoda 2006, mala Bobi je ostala s majkom.

Njena smrt, za koju neki smatraju da je povezana s konzumiranjem droge, podseća na smrt njene majke Vitni, koja je takođe pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe 2012. godine. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj i posledica davljenja, a navedeno je da su joj doprineli srčano oboljenje i kokain.

Članovi porodice su, podsetimo, ranije optuživali Nika Gordona, usvojenog sina Vitni Hjuston, sa kojim je Bobi Kristina bila u vezi, da ju je on pretukao.

2024 © - Vesti online