Nedelja 26.07.2015.
16:59
mondo.rs

Razočarani Ivanović: Teletovića, Đedovića i Nurkića više ne pominjem

Euroleague.net
Razočaran: Duško Ivanović

Ivanović ne krije da je iznenađen otkazima, ali tvrdi da se mora dalje i bez najboljih.

- Iznenadilo me je to, stvarno. Mislio sam da ću na pripremama imati i Teletovića i Đedovića, jer sa njima bismo bili veoma opasna reprezentacija. Za Nurkića nisam bio siguran, jer je imao operaciju i bilo je malo verovatno da će biti sa nama, Ipka, igrače kojih nema na pripremama, više nijednom neću spomenuti, jer nam oni više ne mogu pomoći. Posvetićemo se onima koji su došli da žrtvuju deo svog odmora i koji će uraditi sve za reprezentaciju. Koncentrišemo se na ono što imamo - izjavio je za "Sportavaz" Ivanović.

Crnogorski stručnjak ne klone duhom.

- Sve je sada mnogo teže, ali ja se nikad ne predajem, a čini mi se ni ovi momci. Borićemo se zajedno, pa ćemo videti...

Selektor Bosne i Hercegovine ističe da novonastala situacija bitno menja mogućnosti tima na Evrobasketu.

- Ako bismo prošli grupu, to bi bio izvanredan rezultat. U kompletnom sastavu, to bi bilo nešto drugo. Bila bi to reprezentacija za koju verujem da bi mogla ravnopravno da parira svim rivalima. A sada... Moramo biti realni - dodao je Duško Ivanović.

Selekcija BiH će na Evrobasketu, koji će se igrati od 5. do 20 septembra, nastupati u grupi grupi A, u Monpeljeu, zajedno sa reprezentacijama Francuske, Poljske, Izraela, Rusije i Finske.

2024 © - Vesti online