Nedelja 26.07.2015.
15:27
Tanjug

Bahati gosti splavova ostali bez kola, pauk odneo 59 vozila

Fonet/MUP Srbije
Nastaviće se sa akcijom sprečavanja parkiranja na zelenim površinama

Kako je navedeno, u velikoj akciji tokom noći, među luksuznim automobilima, koje je podigao "pauk" našli su se i bmv X5, mercedes C klase, land rover, mercedes glk, audi A8, a "Parking servis" je akciju izveo u koordinaciji sa Interventnom jedinicom beogradske policije, Saobraćajnom policijom, Komunalnom policijom i Komunalnom inspekcijom.

Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković rekao je da su zajedničke akcije kontrole dokaz da se sve službe u gradu zalažu da se očuva komunalni red i izrazio zadovoljstvo što je u svakoj sledećoj akciji sve manje uklonjenih vozila.

On je apelovao na vozače da ne parkiraju na zelenim površinama i najavio da će "Zeleni pauk" nastaviti sa vanrednim kontrolama u svim delovima grada.

Direktor Beokom servisa Darko Glavaš objasnio je da se takvim koordiniranim akcijama odgovara i na veliki broj zahteva koje građani upućuju Beokom servisu povodom nepropisnog parkiranja, ali i da se "namerno kršenje pravila parkiranja i uništavanje zelenih površina niko od nadležnih neće tolerisati".

Patrole Komunalne inspekcije napisale su tokom noći između subote i nedelje 55 prekršajnih naloga, a Saobraćajna policija četiri naloga za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila.

2024 © - Vesti online