Petak 24.07.2015.
12:49 >> 20:29h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Centar Partizana na raskrsnici, Arojo Katalonac, Lavrinovič voli Ređo Emiliju

Tanjug
Nikola Milutinov u duelu sa Bobanom Marjanovićem

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

20.23 - Još jedna vest u vezi Nikole Milutinova. Centar Partizana Dobio je ponudu najvećeg rivala crno-belih, Crvene zvezde. To je potvrdio Nebojša Čović.
17.57 - Američki kombo bek sa poljskim pasošem Dejvid Logan ostaje u redovima Dinama iz Sasarija još godinu dana. On je bio jedan od najzaslužnijih za titulu šampiona, Kup i Super kup Italije minule sezone. Prosečno je beležio 16.8 poena, 2.9 skokova i 2.9 asistencija.
17.30 - Iskusni litvanski krilni centar Darijuš Lavrinovič odlučio je da ne menja sredinu. Litvanac je prosužio ugovor sa Ređo Emilijom na još jednu sezonu, saopštio je klub.
14.15 - Jedan od najtalentovanijih košarkaša u Crnoj Gori Andrija Slavković novi je igrač Budućnosti.
13.01 - Gruzijski reprezentativac Manučar Markoišvili napušta CSKA posle samo sezone u dresu "armejaca".
12.56 - Iskusni plejmejker Karlos Arojo potpisao je jednogodišnji ugovor sa Barselonom. Prethodne dve sezone, 35-godišnji Portorikanac igrao je za Galatasarajem.
12.48 - Centar Partizana Nikola Milutinov mogao bi crno-beli dres da zameni za crveno-beli, ali ne onaj Zvezdin kako se "spinovalo" pre nekoliko meseciveć Olimpijakosov. Specijalizovani košarkaški portal "Sporando" piše da je klub iz Pireja zainteresovan za novopečenog srpskog reprezentativca. Opširnije OVDE.
12.01 - Košarkaš CSKA Demetris Nikols produžio je ugovor na još godinu dana, potvrđeno je na sajtu kluba, prenosi Tanjug. Nikols je tokom karijere nastupao za univerzitet Sirakjuz, a 2007.godine ga je kao 53 pika na draftu izabrala ekipa Portlanda, ali ga je automatski prosledila u Njujork. Tokom karijere u NBA nastupao je i za Čikago, dok je u razvojnoj ligi branio boje Ajove. Evropsku karijeru započeo je u Gravolinesu, a nastupao je za Viši, Krasnije Krila, pre nego što je 2014. godine potpisao ugovor sa CSKA.
2024 © - Vesti online