Petak 24.07.2015.
09:25
alo.rs

Didi u bolnici: Ujela je osa na rođendanskoj žurci

facebook.com/Dijana Jankovic
Didi sa suprugom Danielom Rokvićem na zabavi

- Dijana je osetila ujed insekta, ali nije znala da je alergična, a tek kada je otok počeo jako da je peče, osetila je da ne može da udahne, zbog čega je suprug Daniel odvezao u Hitnu pomoć. Na sreću, čim je primila injekciju, bilo joj je bolje, pa je juče ujutru puštena kući - kaže izvor blizak pevačici i dizajnerki koja je u društvu brojnih prijatelja i saradnika proslavila rođendan.

Najvredniji poklon, "Kartije" ogrlicu od roze zlata sa dijamantima, dobila je od supruga Daniela Rokvića.

facebook.com/Dijana Jankovic
A od muža...

- Presrećna sam žena. Imam muža, koga obožavam i koji me obožava, profesionalno sam ostvarena, pomeram standarde u video-produkciji na Balkanu i pored svega toga vodim kompaniju koja ima predstavništa širom Evrope. Jedino što potajno priželjkujem je da se u narednom periodu ostvarim kao majka - otkriva Didi rođendansku želju.

Glamuroznom partiju prisustvovao je samo odabran krug ljudi i niko ko nije bio na spisku nije mogao da uđe od obezbeđenja koje je stajalo na ulazu u vilu. Dvorište i kuća bili su ukrašeni sa 200 balona, koji su na sebi imali Dijanine inicijale, dok su zvanice ispijale šampanjac, a još jedno vino je na dan rođendana stiglo privatnim avionom iz Madrida.

Rođendanska torta, čiji je prečnik iznosio 60 centimetara, bila je posuta srcima, dok je u trenutku kad je zamišljala želju vatromet blesnuo na nebu iznad vile.

Među gostima bile su voditeljka Snežana Dakić, pevačica Jovana Tipšin i mnogi drugi.

2024 © - Vesti online