Petak 24.07.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Hvala našem manastiru Dečani

Vesti

Italijanski lekari su prezadovoljni kako je dobro odreagovala na drugu fazu terapije. Posle odmora od 15 dana uslediće i treći ciklus lečenja. Nina i njena majka Vida nalaze se u kući za roditelje obolele dece.

Posebnu zahvalnost dugujemo ljudima iz organizacije "Amici di Dečani" koji su naše dete prihvatili kao svoje, prozvali je svojom štićenicom i neprekidno vode brigu o Nini i njenoj porodici.

Tu su za svaku vrstu pomoći: od prevoza, smeštaja roditelja, prevođenja dokumenata i davanjem niza korisnih informacija.

"Hvala našem manastiru Dečani i njihovim italijanskim prijateljima", napisao je otac Nenad Spremović, koji se i dalje bori da obezbedi veliku sumu od 150.000 evra, koliko će trebati za transplantaciju koštane srži u rimskoj pedijatrijskoj klinici Bambino Gesu.

Do sada je brojnim akcijama i zahvaljujući humanim ljudima obezbeđeno nešto više pola sume.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online