Četvrtak 23.07.2015.
13:10
alo.rs

Šako Polumenta dekintirao zbog albuma od 100.000 €

Vesti
Dao silan novac za novi album. Neće da se bruka kao neke njegove kolege: Šako Polumenta

- Neću da krijem, skoro 100.000 evra sam uložio u novi album jer hoću da bude vrhunski. Nisam ko moje pojedine kolege, što snimaju duete sa tamo nekim reperima da bi digli sebi rejting, a tako su samo bacili ljagu na svoje ime i karijeru koju grade godinama. Smorili su više sa tim singlovima koji traju mesec dana i budu zaboravljeni, a svi su isti. Meni ne treba tamo neki di-džej da se promovišem ako uložim u dobre pesme. Album je trebalo da izađe pre leta, ali je došlo do nekog nesporazuma između produkcijskih kuća, pa će se sačekati s tim. Meni to u principu i odgovara jer sam rasprodat čitavo leto - kaže Šako.

Na pitanje zašto je toliku sumu potrošio na album, on objašnjava:

- Ako hoćete da nešto bude dobro, mora da se uloži. Pritom, troškovi marketinga i promocije su ogromni. Ne možete da shvatite koje svote su mi tražile kolege koje drže različite televizije ako želim da kod njih promovišem album - iskren je Polumenta, koji svaki trenutak slobodnog vremena provodi na moru sa porodicom.

- Gradim ovo leto i etnoselo u Ulcinju, pa sam i oko toga angažovan. Moj otac ima pet sinova i jednu ćerku, tako da se trudim da uvek uradim nešto i sagradim za svakoga od nas, pa da porodično radimo. Sa svojom porodicom uživam na plažama čim se ukaže prilika, jer su mi oni svetinja - objašnjava pevač.

2024 © - Vesti online