Sreda 22.07.2015.
21:04
Tanjug

Milojević: Nismo došli u Azerbejdžan da ispadnemo

Tanjug
Podjednake šanse: Vladan Milojević

Ekspredicija predstavnika Srbije doputovala je čarter letom u Baku, gde će u četvrtak biti i odigrana revanš utakmica pošto domaćin zbog problema sa svojim stadionom mora da organizuje susret na "Baksel areni", gde igra prestonička ekipa Neftčija.

- Nismo stigli da vidimo mnogo, zato što realno i nemamo vremena za bilo kakav obilazak, ali na putu od aerodroma i hotela, pa od hotela do stadiona, stekao se utisak da su grad i zemlja izuzetno lepi. Na svakom koraku se primećuje i ljubaznost naroda Azerbejdžana sa kojim srpski narod ima mnogo toga zajedničkog - izjavio je Milojević novinanrima u Bakuu.

Kada je reč o utakmici, Milojević je naveo da tim Čukaričkog očekuje "drugo poluvreme". 

- Biće to potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj u Beogradu. Gabala je skup sjajnih pojedinaca koji su dobro uigrani i koje predvodi iskusan trener. U najkraćem, to je ozbiljan protivnik. Imamo respekt prema rivalu, ali smo došli ovde da odigramo jednu kvalitetu
utakmicu. Učinićemo sve da prođemo u naredni krug, a šanse za tako nešto su podjednake - zaključio je Milojević.

Kapiten Igor Matić istakao je da pred timom Čukaričkog veoma teška utakmica.

- Sigurno neće biti ni slična onoj u Beogradu, gde Gabala nije odigrala loše, već smo mi bili bolji. Uprkos svemu i poštovanju prema domaćinu, imamo aktivan i dobar rezultat, pa verujem da ćemo se sutra uveče radovati prolasku u 3. kolo kvalfikacija - kazao je Matić, koji je u sredu proslavio 34. rođendan.

Revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Gabale i Čukaričkog igra se u sredu od 18.00 po srednjeevropskom vremenu.

2024 © - Vesti online