Utorak 21.07.2015.
11:21
blic.rs

Seks, droga i iživljavanje: Čega se sve nagleda osoblje na jahtama bogataša

Fonet/EPA
Klauzula o poverljivosti neizbežna: Osoblje mora da čuva tajne sa jahte

Anonimni član posade na jednoj skupocenoj jahti rekao je za britanski Dejli Mejl da njegov posao nije samo da servira kavijar, sipa šampanjac i napravi neki skupoceni koktel, kako to običan svet zamišlja. On je ispričao da mu se na listi obaveza nalazi i skupljanje, pospremanje i čišćenje korišćenih seksualnih pomagala, poput vibratora, bičeva, dilda.. 

- Dočekivali smo uglavnom letonske i ruske prostitutke koje su obično dovozili sa nekoliko skupocenih Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabrali tri devojke sa kojima žele da provedu taj dan - rekao je jedan od kuvara na takvim jahtama koji nije želeo da otkrije sve detalje zbog već sponemutog poverljivog ugovora o radu.

Prema njegovim rečima najgore se ponašaju bogataši koji nisu vlasnici jahti već ih iznajmljuju na neko vreme. Oni su spremni da za jednu nedelju iskeširaju čak 600.000 funti.

- Njima su samo tri stvari na umu: droga, prostitutke i iživljavanje nad posadom - ispričao je ovaj kuvar koji je priznao da je u prošloj sezoni za samo nekoliko meseci zaradio 20.000 funti.

On je ispričao da često načuje dogovore o prodaji ili nabavci droge, poput kokaina ili ekstazija, a viagre se žvaću kao bombone.

Stjuardesa na jahti Teba Ringer kaže da sa ovim poslom može da uštedi dosta para. Kako sama priznaje, čovek mora da ima dobar želudac da svari sve što vidi, ali na kraju joj se uvek isplati jer je vlasnici jahte po završetku posla uglavnom časte nekim skupocenim poklonom ili ogromnim novčanim bonusom.

Nakon nekog vremena vas više nije ni briga, radite svoj posao i za to dobijate odličnu platu, a da se na nešto pobunite, dobili bi otkaz i došao bi netko drugi, oni to ne bi prestali da rade.

2024 © - Vesti online