Ponedeljak 20.07.2015.
10:33
Vestionline

Milićević, Podunavac, DJ Speedy i Jacopo Ferrari hedlajneri "Techno Drive"-a

Route 011
 

Pored hedlajnera, na sceni će se te večeri naći i DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović, koji su zaduženi za zagrevanje. Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

- Pozivam sve ljubitelje savremene klupske muzike da dođu na Makiš u subotu, da upotpunimo festivalsko leto u Beogradu trenutno najatraktivnijim DJ lajnapom - poručio je pionir tehno zvuka Boža Podunavac.

Pored poznatih domaćih imena, na ovom festivalu će se našoj publici predstaviti i Jacopo Ferrari, jedan od najperspektivnijih DJ-eva i producenata na italijanskoj sceni.

- Veoma sam uzbuđen zbog dolaska u Beograd. Prvi put ću nastupati u Srbiji i radujem se upoznavanju sa novom publikom. Očekujem dobru muziku i spektakularan provod. Vidimo se na Techno Drive-u - istakao je Jacopo Ferrari.

Posetioci festivala će, kroz interaktivni umetnički sadržaj, moći da učestvuju u stvaranju murala, crtanju grafita i street art-u, zajedno sa mladim umetnicima kreativnog centra Bizzare Bazzare.

Route 011
 

Ulaznice za Techno Drive, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

Do novog festivalskog prostora posetioci će moći da dođu i organizovanim prevozom, koji će kretati sa Slavije u periodu od 19 časova u subotu do 6 časova u nedelju, a obezbeđen je i povratak.

Video najava: www.youtube.com/watch?v=LGl1JJBsHqY

www.route011.rs

www.facebook.com/route011

FB event: www.facebook.com/events/390689444389032

2024 © - Vesti online