Nedelja 19.07.2015.
23:39
metro.co.uk

Britanci u panici: Neko nam sadi marihuanu po parkovima!

 

Coming to a Tory flowerbed near you soon! Resistance is fertile! #OverGrow15 #FuckYourDrugWarIf you find any of these... Posted by Welwyn Garden City Cannabis Club on Wednesday, July 15, 2015

"Uskoro stiže u obližnje žardinjere", poruka je ove misteriozne grupe, koja već neko vreme sadi kanabis širom ovog gradića.

Inače miran i uspavan gradić već nekoliko nedelja potresaju sporadični slučajevi "divljeg" kanabisa po trgovima i parkovima. Ipak, da se biljke nisu našle tu same od sebe, već da se neko i te kako potrudio da ih posadi među ostalo cveće, potvrdili su i iz ove organizacije, koja sebe nazila gradskim "klubom kanabisa".

- Možemo da potvrdimo da se kanabis u centru grada nije pojavio slučajno - rekli su iz organizacije, dodavši da je cilj svega što rade da podignu svest o tome kako kanabis može da bude koristan.

Iz organizacije ljubitelja marihuane poručuju da ova biljka ima 50.000 pozitivnih efekata za koje većina ljudi nikad nije čula.

- Ovo je delo grupe koja veruja da marihuana treba da se legalizuje za medicinsku ali i rekreativnu upotrebu, i želimo da je legalizujemo i da zamenimo plastičnu industriju i zavisnost od nafte - rekli su ljubitelji, koji i dalje najavljuju sađenje novih biljaka.

Naravno, kanabis je odmah uklonjen iz centra grada - ali su biljke tako vešto skrivene da ih je teško uočiti.

2024 © - Vesti online