Subota 18.07.2015.
20:23
Tanjug

Oni imaju devet života

Reuters
Odbojkaši Srbije blistali

- Mislim da imamo fantastičnu ekipu, momci igraju za tim i daju sve od sebe, bez obzira da li su starteri ili ulaze sa klupe za jedan poen. Zaista nema sujete, nema ljutnje i to je ono što krasi ovu grupu. Izuzetno sam ponosan na njih - rekao je Grbić za sajt OSS.

On je pohvalio ceo tim, posebno Sašu Satrovića, Aleksandra Okolića i Nikolu Kovačevića, koji je susret završio sa 19 poena.

- Ova pobeda potvrđuje da ona od juče nije bila slučajna. Ekipa je pokazala da ima devet života. Imali smo prednost od 2:0, meč loptu i nekoliko sudijskih gršaka protiv nas. Da je jedna bila u našu korist odavno bismo bili u hotelu. Bili smo jaki i pored toga, njihovog stizanja na 2:2, i vođstva od 10:6 u petom setu. Uspeli smo da okrenemo rezultat i ostavimo protivnika na 12 osvojenih poena. Malo njih bi verovalo da može to da ostvari - dodao je Grbić.

Protivnik Srbije u finalu biće pobednik meča Poljska - Francuska.

- Imamo više vremena da se odmorimo i sačekamo protivnika, očekuje nas još jedan težak meč. Voleo bih da igramo kao do sada, protivnik je nebitan - poručio je Grbić.

2024 © - Vesti online