Nedelja 19.07.2015.
02:30
Vestionline, avaz.ba

Razlozi zašto treba da se upustite u letnju šemu sa strancem

independent.co.uk
Sve je novo, zanimljivo, kratko i slatko

Seksi naglasak

Šarmantan britanski naglasak, vatreni španski govor, slatki italijanski, otmeni francuski ili neobični turski obaraju žene s nogu. Pored toga, on je još i neodoljivo seksi kada pokušava da izgovori nešto na našem jeziku.

Sve je novo i drugačije

On ima tako dobar osećaj za ritam dok pleše, a upravo vam je otkrio i sočan ukus neke egzotične hrane. Nema izlizanih fora kao na većini sastanaka, razgovor i izlasci sa njim su totalno nepredvidljivi. Jednostavno, sa njim je sve novo.

Prekid sa prošlošću

On ne poznaje nijednog vašeg prijatelja koji poznaje prijateljicu vašeg bivšeg ili slično. Ne poznaje nikog iz vašeg bivšeg razreda i nema pojma šta su po školi pričali o vama. Činjenica da nema nikakvih ogovaranja ni tračeva može delovati kao olakšanje.

Upoznavanje novih zemalja

Ukoliko volite da upoznajete nove kulture i običaje, onda je veza sa strancem pravo osveženje za vas. To ujedno znači da uz sebe uvek morate imati pasoš jer kad-tad će poželeti da vam pokaže svoju zemlju i upozna vas s roditeljima i prijateljima.

Učenje stranog jezika

Ako vas je povezala strast, u početku ćete verovatno komunicirati samo na engleskom jeziku, a na njegovom ćete umeti da izgovorite samo "volim te". Ali, nakon nekoliko meseci veze sigurno ćete spontano naučiti dosta reči i na njegovom jeziku što jke odlična prilika da naučite još jedan jezik.

I na kraju, moramo da vas podsetimo - obavezno koristite kondom!

2024 © - Vesti online