Subota 18.07.2015.
10:50
alo.rs

Požgaj izazvao udes: Nije ukočio na vreme

facebook.com/Aleksandar Požgaj
Niko nije povređen: Požgaj

- Imao je veliku sreću da nije vozio brzo, pa je na automobilu pričinjena samo manja šteta. Aleksandar i čovek u čiji je automobil udario su prošli bez povreda, nisu ni ugruvani. On kaže da se u momentu zamislio i da je kasno prikočio. Kada se udes dogodio, čovek je izašao iz automobila i video Požgaja. Tada se nasmejao i pitao ga da li je dobro, a Aca je počeo da se pravda da se zamislio, pa mu je gospodin rekao da je sve u redu. Požgaj je insistirao da se zove policija kako bi procenili štetu. Brzo je stigla patrola, napravili su zapisnik i dogovor je da Aleksandar plati 200 evra čoveku čiji je auto udario i oštetio. Nije bio nervozan, ali će sada biti mnogo koncentrisaniji u vožnji - ispričao je izvor blizak političaru za Alo.

- Dobro sam, napravljena je manja šteta na kolima, koja se da rešiti. Šta je, tu je, hvala bogu nije bilo strašno - rekao nam je Požgaj kada smo ga pozvali da proverimo informaciju.

Podsećanja radi, dok je bio u "Parovima", Požgaj je ispričao da je imao svog vozača dok je bio na funkciji direktora Luke Novi Sad i da mu je bilo mnogo lakše kada ga je neko drugi vozio. Očigledno se političar još nije navikao da sedi na mestu vozača.

2024 © - Vesti online