Petak 17.07.2015.
16:32
Tanjug

Pižon posle suza: Neću voditi OFK Beograd protiv Zvezde

Tanjug/AP
Emotivac: Vladimir Petrović Pižon

- Napravio sam džentlmenski dogovor sa upravom OFK Beograda da utakmicu protiv Crvene zvezde ne vodim. Ljudi iz kluba su pristali na to i vodiću tim od drugog kola. Naravno da ću biti uz ekipu, ali ne na klupi - rekao je Petrović, koji se prethodno govoreći o Zvezdi umalo rasplakao.

Petrović je ostavio veliki trag u dresu Crvene zvezde, izabran je za četvrtu "Zvezdinu zvezdu, a bio je i trener crveno-belih u dva mandata.

- Očekujem tešku i neizvesnu utakmicu. U prvom kolu svi očekuju da naprave dobar rezultat, pa tako i mi. Momci će dati svoj maksimum kako bi ostvarili najbolji mogući rezultat - naveo je Pižon.

Kapiten "romantičara" Bogdan Planić, koji je proveo šest meseci u dresu Zvezde, rekao je da tim veoma motivisan uoči nedeljnog susreta.

- Uvek je izazov igrati protiv Zvezde, meč u kojem može mnogo da se dobije i nadam se povoljnom rezultatu - zaključio je Planić.

Utakmica prvog kola Super lige između OFK Beograda i Crvene zvezde igra se u nedelju od 17.00 na stadionu Obilića na Vračaru.

2024 © - Vesti online