Petak 17.07.2015.
12:06
alo.rs

"Zbog depresije sam zaboravila da imam dete!"

facebook.com
Nataša sa ćerkom Hanom

- U jednom trenutku sam toliko zapala u depresiju da sam zaboravila da imam dete - brzo je izgovorila pevačica u emisiji "Amidži šou" kada je sa voditeljem pričala o svojim slabostima.

- Ponekad mi je teško zato što sam uvek pod lupom javnosti i što se stalno o meni piše svašta, a ja nisam imala nikoga da me zaštiti. Kako bih radila na sebi i uspela sve to da prevaziđem, krenula sam na razne vrste terapija i rekonekciju, što mi je dosta pomoglo. Uspela sam da se izborim sa depresijom i osnažim sebe - iskreno je priznala Nataša i dodala da joj je velika podrška u životu suprug Ljuba Jovanović.

Pevačica, koja iz nekog razloga voli da baš na Ognjenovom kauču otkriva intimne stvari iz svog života, ispričala je i zašto drži Ljubu podalje od očiju javnosti.

- Lepo mi je sa njim i želim da tako ostane. Neću da dozvolim da moja intima bude isprljana raznim prepričavanjima. Do sada je u meni radio moj horoskopski znak Vaga, a sada više uticaja ima podznak Devica, što mi je donelo veliku stabilnost, naročito na poslovnom planu - kaže pevačica.

Nataša se pre nekoliko meseci tajno udala za rukometaša Ljubu, dok iz prvog braka sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu.

2024 © - Vesti online