Sreda 15.07.2015.
20:47
Vestionline, mondo.rs

Sramotne cene karata za OFK - Zvezda!

fkcrvenazvezda.rs
Moraće duboko da zavuku ruku u džep: "Delije"

Tužno, ali istinito.

Crvena zvezda i Partizan jedini su magnet za publiku širom Srbije, pa mnogi klubovi dolazak "večitih" pokušavaju dobro da unovče.

Znajući da i jedne i druge prati armija navijača, cene ulaznica kada igraju protiv crveno i crno-belih drugačije su nego inače. Veće, naravno...

Taj trend nastaviće se i ove sezone.

Za utakmicu OFK Beograd - Crvena zvezda u 1. kolu nacionalnog šampionata (nedelja 17.00), određena je cena ulaznica od 500 dinara (i za zapadnu i za istočnu tribinu).

Ta cena je veća nego što su koštale najjeftinije ulaznice za evropske utakmice Zvezde i Partizana ove sezone, protiv Kairata i Dila Gorija, kada je na stadion moglo da se uđe za 300 dinara.

Da su tribine domaćih stadiona svakog vikenda popunjene, ne bi se moglo mnogo zameriti klubovima koji pokušavaju da zarade na atraktivnim rivalima, ali imajući u vidu trenutnu situaciju u društvu i interesovanje publike za domaći fudbal, 500 dinara je, smatramo, zaista previše za jednu utakmicu domaćeg prvenstva. Po onome što smo imali prilike da gledamo poslednji put, previše je čak i za "svetkovinu domaćeg fudbala" - "večiti derbi".

2024 © - Vesti online