Sreda 15.07.2015.
14:06
Tanjug

Mišković: Napraviše od mene genija!

Tanjug
Mišković: Sebe cenim dosta, ali nisam toliko sposoban kakvim me predstavlja Tužilaštvo

Mišković je, međutim, izjavio da tužilaštvo nije ponudilo nijedan dokaz da su on i njegov sin Marko Mišković na bilo koji način učestvovali u upravljanju putarskim preduzećima, navodeći da su oni bili samo investitori.

- Sebe cenim dosta, ali nisam znao da sam čovek koji je odličan u davanju kredita, obračunavanju kamate i poreza i određivanju tržišne vrednosti akcija. Mene tužilaštvo pravi genijem. Ja imam ljude koji to rade - rekao je Mišković.

Da su oštetili FAM terete se vlasnik preduzeća Nibens grupa Milo Đurašković koji je kupio tu fabriku, kao i njegovi saradnici koji su mahom i na optužnici za oštećenje putarskih preduzeća zajedno sa Miškovićem i još tri optužena, pa im je suđenje spojeno u isti postupak, koji je početkom februara krenuo ispočetka.

Na optuženičkoj klupi sada su Milo Đurašković, Dejan Jeftić, Risto Ristić, Bora Jelić, Branislav Jovasović, Ljiljana Kostić, Srđan Filipović, Miroslav Mišković, Marko Mišković, Milutin Gašević, Zoran Mihailović, Zdravko Rašo, Predrag Filipović, Živojin Petrović i Jadranka Badrić.

2024 © - Vesti online