Sreda 15.07.2015.
08:24
S. Đurić - Vesti

Pesmom do luksuza

Twitter/karleusastar
U luksuzu se i spava: Karleuša u svom stanu

Naselje Mačkov kamen na Dedinju veoma je popularno među srpskim javnim ličnostima. Kuće i stanove u tom kraju imaju mnogi srpski fudbaleri, ali i Zdravko Čolić i Jelena Karleuša. Jelena se nedavno na Instagramu pohvalila svojim raskošnim domom u tom beogradskom elitnom naselju i na trenutak svoje fanove pustila da zavire u njen dom ukrašen zemljanim bojama. Mermerne stepenice, kamin, klavir i mnogo toga luksuznog krase njen dom.

- Prelepe boje jutra u mojoj dnevnoj sobi... Život je lep - napisala je Jelena pored fotografija.

Svetlana Ceca Ražnatović nasledila je kuću od supruga Željka Ražnatovića. Njena vila nalazi se preko puta stadiona Crvene zvzde, ali samo retki i odabrani su imali prilike da zavire u njen dom. Pre nekoliko godina kupila je vilu na Kipru, ali je dozvolila da se slika samo spolja.

www.facebook.com/veljko ražnatović
Uživa sa decom u vili koju im je Arkan ostavio preko puta Marakane

- Na poziv prijatelja slučajno sam došla sa decom na Kipar i odmah mi se dopala zemlja i regija oko Aja Nape. Nisam dugo razmišljala da kupim kuću baš u ovoj oblasti jer sam odabrala deo obale na kojoj imam apsolutnu privatnost - kaže Ceca.

Njen dom privlači pažnju mnogih turista kako iz Srbije tako i iz Bugarske, Makedonije i drugih zemalja.

- Nisam od onih koji privlače pažnju javnosti puštanjem medija u kuću, ali moj dom svakodnevno slikaju i mnogi turisti - rekla je Ceca, koja u dvorištu ima i bazen, iako je njena vila gotovo na obali mora.

facebook.com/Seka Aleksić
Sekino parče raja u Staroj Pazovi

Seka Aleksić pronašla je svoju oazu u Staroj Pazovi gde sa suprugom Veljkom Piljkićem živi u kući od oko 300 kvadrata. Za razliku od koleginica, ona ne krije svoj dom, naprotiv. Rado ugosti TV ekipe i dozvoli da slikaju sve od zidova prekrivenih ikonama, velikog kupatila, skupocene kuhinje do sobe opremljene kao kozmetički salon, teretane. Napolju je veliki bazen uz koji najradije provodi letnje dane.

Lepa Brena živi u beogradskom naselju Bežanijska kosa u čuvenim "karingtonkama" a komšija joj je najbliži poslovni saradnik i kum Saša Popović. Kuća folk pevačice ima i veliko dvorište u kojem je sagrađen još jedan veliki stambeni objekat gde Brena sa suprugom Bobom i njihovim sinovima pravi velike privatne zabave. Brena i Boba imaju i luksuznu vilu u Majamiju, kao i stan u Monte Karlu.

Ipak, jednu od najskupljih vila ima Vera Matović, tik uz Muzej "25. maj" na Dedinju, ali malo ko je imao priliku da prošeta njenim domom.

- Nikada nisam dozvolila da unutra slikaju moju kuću, ništa ne krijem, ali se ne hvalim niti sam to ikada činila. Sve što imam, stekla sam poštenim radom i ništa što imam nije od juče.

Z. K. Munja
Kao u bajci: Od muža dobila dvorac

Dvorac za Draganu

Mnogi za Draganu Mirković kažu da živi kao u bajci. Ona i njen suprug Toni pre nekoliko godina kupili su pravi pravcati dvorac u Ebenfurtu, koji je 30-ak kilometara udaljen od Beča.

- Sa renoviranjem smo prilično daleko stigli, iako je potrebno mnogo vremena jer se to radi drugačije nego kada je reč o nekom drugom objektu. Balska dvorana je završena, mnogo toga je urađeno, ali ima još posla. Jedan deo dvorca će biti sređen za turiste, ali ćemo i mi živeti u njemu - rekla je jednom prilikom Dragana Mirković.

2019 © - Vesti online