Sreda 15.07.2015.
08:06
B. Đokić - Vesti

Jelinovića sustigla osveta iz Nemačke?

Tanjug
Dragan Jelinović ubijen posle svađe sa trojicom muškaraca

Jelinović je, kako su i "Vesti" opširno izveštavale, likvidiran aktiviranjem eksploziva ispod njegovog audija, a ubistvu je, kako su ispričali retki svedoci, prethodila njegova svađa s trojicom muškaraca. Oni su posle svađe otišli svojim kolima, a kada je Jelinović seo u "audi", začula se snažna eksplozija!

Delovi automobila leteli su nekoliko desetina metara, a felna je čak nađena u stanu na prvom spratu obližnje zgrade! Ipak, niko osim Jelinovića nije u ovoj eksploziji ranjen ili nastradao.

Jelinović je 2009. izručen iz Srbije Nemačkoj, gde je godinu dana kasnije osuđen na devet godina robije zbog ubistva Ervina B. u Kelnu. Ipak, posle 18 meseci je pušten na slobodu, pa srpska policija ne isključuje mogućnost da je nekrunisani kralj noćnih klubova postao žrtva osvete prijatelja ubijenog mađarskog boksera.

Inače, Jelke je bio suvlasnik i splava "Džimis" ispred kojeg je pre godinu dana ubijen Velibor Dunjić, vođa navijača Zvezde. Za to ubistvo je osumnjičen Vladimir Đurović, šef obezbeđenja splava koji se od tada nalazi u bekstvu, a mediji su prethodnih meseci izveštavali da je osoblje splava pomoglo da se sakriju dokazi ubistva, pa policija ne isključuje da bi i to mogao biti motiv Jelinovićeve likvidacije.

2024 © - Vesti online