Zajedno uz decu, bolesne i nemoćne

Hvala dijaspori i "Vestima": Marko Stefanović

Pokret Dveri izuzetnu pažnju poklanja poboljšanju života ljudi svuda u Srbiji, mi u Raškoj oblasti imamo "još više briga i obaveza", jer je na ovom prostoru, između Peštera, Golije i Rogozne, puno bolesnih, starih i siromašnih kojima valja pomoći. Mogućnosti su nam male, ali ipak pomažemo, koliko možemo, ističe Stefanović i zahvaljuje se "Vestima" na priznanju.

- Naša ciljna grupa su porodice sa više dece, koje su, nažalost, i najugroženije na prostorima Srbije. Zajedno sa Humanitarnim mostom "Vesti", u čije akcije se povremeno uključujemo, pomogli smo porodici Dunjić iz Banovice kod Novog Pazara, porodicama Trtovac sa Peštera, sestrama Savić u Tutinu, porodici Komatina na Goliji i mnogim drugima.... Ne gledamo ko je koje vere i nacije, sa posebnim zadovoljstvom nekoliko puta smo pomogli bošnjačkoj porodici Trtovac sa Peštera koja hrani sedmoro sitne dece i gradi kuću, tako ćemo se ponašati i ubuduće - ističe Stefanović i naglašava da je u ovom delu Srbije teško voditi humanitarne akcije, jer je narod znatno osiromašio, i da Dveri sredstva za pomoć ljudima u nevolji najčešće dobijaju od svojih članova i simpatizera iz dijaspore u čemu im "Vesti" i te kako pomažu.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Svaka čast

Internet nam je omogućio da "Vesti" čitamo i pratimo: šta i kako radite, svaka vam čast, samo ono što je poslednjih godina urađeno na ovom prostoru je za medalju i nama ste puno pomogli u promociji naših humanitarnih akcija, kaže Marko Stefanović i naglašava da "u kasi" ima spremnih 200 evra koje će uskoro uručiti nekoj siromašnoj porodici sa više dece.

2024 © - Vesti online