Ponedeljak 13.07.2015.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Odbio ponuđenu pomoć!

Vesti
Stigla i krava: Hraniteljku čuva Goran Arsić

Naime, Humanitarnom mostu se javio jedan srpski farmaceut, koji se takođe preziva Arsić, u želji da lekovima pomogne bolesne roditelje ove porodice čiji je jedini prihod 90 evra socijalne pomoći.

"Oprostite, humani gest mog prezimenjaka sam morao da odbijem, moj otac i majka zasad imaju potrebne lekove, a takođe od dobijenog novca možemo da ih kupimo u Kosovskoj Mitrovici! Ima sigurno ljudi kojima je pomoć u lekovima ovog časa potrebnija nego nama. Hvala prezimenjaku, hvala 'Vestima', ali jedino što želim jeste - posao. Završio sam s najboljim ocenama Srednju medicinsku školu i ako ima bilo gde posla u Srbiji za mene, ili u Republici Srpskoj, spreman sam da dođem i da radim, da nas sve svojim radom izdržavam", poručio je ovaj pošteni mladić zamolivši nas da objavimo njegov broj telefona: +377 4533 9978. Mejl: goran_arsic_@hotmail.com

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online