Nedelja 12.07.2015.
11:57 >> 17:35h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Zvezda ostaje bez Blažiča, Štimac voli Armani

Tanjug
Odlazi iz Zvezde? Jaka Blažič

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

17.33 - Bivši trener Crvene zvezde Mihajlo Uvalin novi je trener poljskog Slaska iz Vroclava.
17.31 - Nekadašnji centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović mogao bi naredne sezone da se preseli u Albu, javlja "Sportando".. Reprezentativac BIH prošlu sezonu je završio u francuskom Nansiju.
12.57 - Gašper Vidmar potpisaće ugovor sa Banvitom. Slovenački centar stiže iz Darušafake gde je u protekloj sezoni prosečno beležio 8.7 poena u turskom šampionatu.

12.32 - Ne toliko poznato ime u Srbiji, Svetozar Stamenković, seli se iz kruševačkog Napretka u slovačku Prievidzu.

11.53 - Armani je shvatio da od Patrika Janga iz Olimpijakosa nema ništa, pa je krenula u potragu za novim centrom. Kao jedna od opcija pominje se srpski reprezentativac Vladimir Štimac, koji je proteklu sezonu proveo u minhenskom Bajernu. Ako uzmemo u obzir da je poznati agent Miško Ražnatović "gurnuo" do sada dosta igrača u milanski klub, te da je Jasmin Repeša trener, može se očekivati da nekadašnji centar Crvene zvezde potpiše za Armani.
11.45 - Za početak od "naših". Gacijantep je ozbiljno zainteresovan za Jaku Blažiča. Bek Crvene zvezde prva je želja stratega turskog kluba Jurija Zdovca, koji je u više navrata želeo da u svom sastavu vidi slovenačke internacionalce. Isti slučaj bio je i sa Jakom Lakovičem. Hoće li Jaka (ipak) napustiti crveno-bele?
2024 © - Vesti online