Subota 11.07.2015.
18:59 >> 20:05h
Vestionline

Torcida o napadu: Biće vam jasno da sa Vučićem nemamo veze

facebook.com/FK Novi Pazar 1928
Foto: Ilustracija

Ili, bolje rečeno, "ograđivanje"...

- Dva dana pre komemoracije smo se oglasili i obavestili javnost da nećemo ići u Srebrenicu. Nemamo ništa sa napadom na premijera, ne stojimo iza toga. Zaista nemamo razloga da pravimo takve stvari - rekao je vođa Torcide Sandžak Hazirović.

On je dodao da mu je žao zbog svega što se dogodilo u Potočarima i izrazio je nadu da će istražni organi brzo utvrditi ko stoji iza napada na premijera Srbije.

- Policija je uhapsila nekoliko ljudi koji su napali premijera Vučića i, nakon što im budu uzeli izjave, biće jasno da Torcida nije umešana - dodao je Hazirović.

Pristalice navijačke grupe Ekstremi policija je vratila sa graničmog prelaza kod Bajine Bašte, tako da ni oni, kako su jutros saopštili na svojoj fejsbuk stranici, nisu prisustvovali komemoraciji.

Ljajić: Krivci (navijači) ne mogu da prelete u Srbiju

- Pretpostavljam da se radi o navijačima Novog Pazara. Treba istražiti koji navijači su u pitanju, oni ne mogu da prelete u Srbiju - naveo je Rasim Ljajić i dodao da pretpostavlja da oni nisu organizotori, ali da ih to ne amnestira odgovornosti.

2024 © - Vesti online