Subota 11.07.2015.
18:02
Vestionline

Vujošević: Radio bih za Putina, džabe. Nekada sam bio za Miloševića, sada za Đilasa

ABA liga
Pomogao bi Putinu: Duško Vujošević

Gostujući u emisiji "Lični stav", autora Nenada Mihailovića, Vujošević je govorio o temama koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Pre svega da ne prima platu od 2013. godine, te da živi od para koje dobija od Rusa.

Kako, od KGB?

- Ne, od ugovora sa CSKA, mada bih za Putinov KGB radio i to besplatno. Šalim se, naravno. Ne bih radio ni za jednu tajnu službu. Putinu bih uvek pomogao da mogu, ali ne mogu - otkrio je Vujošević.

Između ostalog upitan je da li je za legalizaciju prostitucije?

- I drugi zanati su obuhvaćeni PDV-om, zašto ne bi bilo i to? Ne koristim takve usluge, ali u principujesam za to.

Nastavljena je priča o legalizaciji. Šta "alfa i omega" crno-belih misli o legalizaciji lakih opijata?

- Vaspitavam igrače da budu čisti. To nije sad moderno. To su razne iskompleksirane priče. Svi ljudi koji uđu u neki porok pokušavaju da navuku druge. Pa onda kažu:"Ajde, što si p**ka”. Onda je i Sveti Sava bio p**ka. Ja sam za totalnu posvećenost, ali kad su prihvaćeni alkohol i cigare, onda može i ovo.

ABA liga
Ima navijača koji diluju drogu

Kada je reč o "grobarima" i "delijama", njihovim vođama i nečasnim radnjama kojima se bave, Vujošević ima spreman odgovor.

- Harizmatični su. Nisu slučajno na tom mestu. Pokušavam da ih socijalizujem, da ne rade neke stvari koje štete klubu... Da bacaju novčiće i tome slično. Takođe, suprotstavio sam se šamaranju igrača. To ne dozvoljavam. Postoje oni koji diluju drogu, ali to ne regulišu klubovi. Taj neko nije navijač Partizana ili Zvezde, već čovek sa imenom i prezimenom.

Po sistemu "vredi pokušati", autor emisije pitao je Vujoševića za koga je glasao na prvim demokratskim izborima 1990. godine.

- Za Miloševića, jer sam smatrao da ćemo sa njim izbeći rat. Trebalo je da glasam za Šećeroskog. Na poslednjim izborima sam "zaokružio" Đilasa, ali sam tu opet glasao protiv nekog, a ne za nekog.

2024 © - Vesti online