Subota 11.07.2015.
11:04 >> 21:16h
Vestionline

Košarkaška pijaca: Potpis u ABA, Željko Obradović ostao bez pleja

abaliga.com
Produžio saradnju: Suad Šehović još godinu u Podgorici

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na košarkaškoj pijaci.

21.00 - Himki je produžio saradnju sa Polom Dejvisom. Američki gorostas će ostati u taboru Moskovljana još godinu dana.
18.25 - Prema saznanjima specijalizovanog portala "eurohoops", Nikos Zizis napušta Fenerbahče u koji je stigao u toku prethodne sezone iz Unikahe. Isti izvor navodi da bi grčki plejmejker uskoro trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa nemačkim šampionom Brose Basketsom.
17.06 - Suad Šehović i Budućnost postigli su dogovor oko produžetka saradnje. Crnogorski internacionalac braniće boje podgoričkog kluba još jednu sezonu. Iskusni bek prošle sezone beležio je 12 poena i 6,7 skokova u ABA ligi. Očekuje se još nekoliko potpisa u redovima crnogorskog šampiona...
15.42 - Italijanski superstar Andrea Barnjani mogao bi da se vrati u Evropu, piše "Sprtando". Njemu je istekao ugovor sa Njujork Niksima i sada je slobodan igrač.

12.45 - Barselona je raskinula ugovor sa Leom Vestermanom, nekadašnjim plejmejkerom Partizana. Posle napuštanja crno-belog tabora u leto 2014. godine, Francuz je potpisao ugovor sa Barsom, ali je prosleđen na jednogodišnju pozajmicu u Limož. Očigledno u katalonskom timu su procenili da im Vesterman nije potreban. To je iskoristio šampion Francuske da produži saradnju sa Leom na 1+1 godinu.

 

 

12.35 - Dosadašnji krilni centar Njujorka i Dalasa Amare Stodemajer naredne sezone igraće za Majami! Pored iskusnog Stodemajera, ugovor sa klubom sa Floride produžio je Dvejn Vejd.

12.01 - Protekle dve sezone košarkaš Partizana Boris Dalo vraća se u Francusku. On je potpisao dvogodišnji ugovor sa drugoligašem Antib Šarksima, javlja "Sportando". Jedan od ljubimaca "grobara" nije opravdao poverenje trenera Duška Vujoševića pa je odlučio da se vrati u domovinu.

 

 

11.44 - Crnogorac Marko Todorović potpisao je trogodišnji ugovor sa Unikahom. On u Malagu stiže iz Bilbaa, gde je prošle sezone bio na pozjamici iz Barselone.
11.15 - Plejmejker Reala Kejsi Rivers ostaje u Madridu i naredne sezone. Njega ćemo imati prilke da gledamo u Beogradu pošto je krlajevski klub u grupi A Evrolige sa Crvenom zvezdom.
11.11 - Mlada grčki košarkaš koji je igrao na koledžu u SAD Georgios Papagianis potpisao je višegodišnji ugovor sa Panatinaikos, piše "Sportando".

11.04 - Doskorašnji igrač Unikahe Rajan Tulson karijeru nastavlja u ambicioznog ruskom klubu Zenitu iz Sankt Peterburga.

 

 

11.00 - Aleksandar Đorđević pravi srpsku koloniju u Panatinaikosu. Posle Aleksandra Pavlovića, blizu dolaska u tabor "zelenih" je i Miroslav Raduljica (ima ponudu i Sakramenta), dok se vode pregovori i sa centrom Partizana Nikolom Milutinovim, javlja specijalizovani portal "Eurohoops". PAO želi da vrati u svoje redove i Nika Kelatesa. Nude mu 2.000.000 dolara po sezoni. Grk je slobodan igrač.
2024 © - Vesti online