Četvrtak 05.11.2009.
13:44
Vestionline

Benitez: Nisam prestao da verujem u čuda

Liverpul je sinoć na stadionu "Žerlan", u poslednjim sekundama meča, ispustio pobedu protiv Liona, što bi "crvene" moglo da košta plasmana u osminu finala Lige šampiona.

Liverpul do 90. minuta vodio sa 1:0, ali je gol Lisandra Lopeza obezbedio domaćima deseti bod u takmičenju, ostavivši "crvene" na trećem mestu sa šest bodova zaostatka za prvim i pet za drugim mestom koje i dalje drži Fiorentina.

"Baš treba da budeš nesrećan da primiš gol u poslednjim sekundama meča. Sa svim problemima sa kojim se suočavamo, sada nas je i sreća napustila. Ipak, meni je najbitnije kako su igrači reagovali na sve...išli su na pobedu i zaista ih od srca pohvaljujem za odnos prema igri. Iako su male, šanse za prolaz još postoje. Opet ću reći da smo i ranije činili čuda i moramo da i dalje verujemo da to još uvek možemo da učinimo. Evidentno je da je situacija teška, ali i dalje nije gotovo", kazao je Benitez čiji tim ima samo jednu pobedu na prethodnih osam mečeva.

Španski stručnjak je dodao da ne razmišlja o otkazu, već samo o narednim mečevima.

"Razočaran sam jer smo imali nekoliko sjajnih prilika za gol, ali i dalje držim glavu gore. Kada vidim kako se momci trude, kada vidim kako se ponašaju i kako nas publika bodri, to me tera da idem dalje. Fudbal ponekad može biti okrutan, ali nikada ne smeš da prestaneš da veruješ u sebe i svoj tim", rekao je Benitez.

2024 © - Vesti online