Četvrtak 09.07.2015.
18:31
Vestionline

Grof: Moglo je da bude 8:1, ali pripremamo se za Super ligu

Tanjug
Zadovoljan urađenim: Miodrag Božović

Posle utakmice u kojoj je njegovom timu ponovo pretio i ubedljiviji poraz, trener crveno-belih Miodrag Božović smireno je konstatovao:

- Mislim da je Kairat zasluženo pobedio, bili su bolji od nas, posebno u prvom poluvremenu. Mislim da su u Beogradu napravili rezultat koji je bilo teško nadoknaditi u revanšu. Nalazimo se u pripremnom periodu i nismo spremni za utakmice sa rivalima kakav je Kairat. Moglo je da bude i 8:1, 8:2, 8:3, 8:4, koliko je bilo šansi - izjavio je Božović u Almatiju.

- Želim Kairatu mnogo sreće u nastavku, a mi se spremamo za domaće prvenstvo. Na dobrom smo putu - dodao je šef struke Zvezde.

Na pitanje da li je video nešto pozitivno u još jednom porazu od Kairata, odgovorio je kratko, u skladu sa svojim ranijim izjavama da Liga Evrope nije prioritet njegovom timu.

- Pozitivno je to što smo odigrali još jednu pripremnu utakmicu za šampionat Srbije.

Žerar Gou, najistureniji napadač tima iz Kazahstana, u obe utakmice je pravio ogromne probleme odbrani Zvezde, koja je i u Almatiju pala na testu.

- I u prvoj i u drugoj utakmici nismo imali rešenje za njihovog napadača Goua, koji je značajno doprineo ovim rezultatima - rekao je Božović.

2024 © - Vesti online