Sreda 08.07.2015.
15:38
Tanjug

Najseksi glumac otkrio mračne tajne iz mladosti

Tanjug/AP
Tejtum (drugi s desna) u filmu "Magični Majk XXL"

Zvezda filma "Magični Majk XXL", Čening Tejtum, prisetio se prošlosti i devedesetih godina kada se za novac skidao po klubovima. O mnogim stvarima se ni ne usuđuje da govori.

- Bila je to luda godina, drago mi je da sam se izvukao i krenuo dalje. Reč je o najmračnijem razdoblju moje prošlosti - otkrio je glumac.

On je priznao da je mnoge stvari radio samo za dolar, a sa 19 godina bio je striper po noćnim klubovima u Las Vegasu. Iako danas važi za jednog od najvećih zavodnika, zbog njengovih mišuća uzdiše mnogo žena, na početku karijere Tejtum nije ni sanjao o svemu tome.

Internetom kruži video video iz 2002. godine u kojem u kratkom intervjuu objašnjava zašto želi da napusti karijeru modela i da se oproba u glumačkim vodama.

Tanjug/AP
Nije verovao da može da postigne mnogo u Holivudu, A možda i ne bi da nema takvo telo

- Mislim da nemam ono što je potrebno da bih zarađivao milione, ali voleo bih da se oprobam kao glumac. Samo bih želeo da vidim kako bi mi to pomoglo u stvaranju karijere - rekao je Čening.

Posle uspešne uloge u filmu "Vreli Majk" koji je 2012. godine postigao neverovatan uspeh, stigao je drugi nastavak filma "Magični Majk XXL", koji predstavlja pravu poslasticu za ženski deo publike.

Reditelj je dobitnik Emi nagrade Gregori Džejkobs, dok je Stiven Soderberg, koji je režirao prvi deo, izvršni producent nastavka.

Čening je danas jedan od najatraktivnijih glumaca na svetu i uživa u srećnom braku sa Dženom Djuan Tejtum. Par se upoznao na snimanju filma "Uhvati ritam" 2006.godine, a počeli da se zabavljaju ubrzo posle završetka snimanja. Do veridbe je došlo dve godine kasnije, u septembru 2008. godine a ubrzo je usledilo i venčanje 11. jula 2009. godine. Kruna ljubavi ovog poznatog para je ćerke Everli.

2024 © - Vesti online