Ponedeljak 06.07.2015.
19:25
Vestionline

Marjanović: Ne bih u Barsu i Efes

Tanjug
Ima jasan cilj: Boban Marjanović

- Znam za opcije koje postoje u Evropi, ali hoću da igram u NBA ligi. Hoću da sačekam dobru ponudu odande i da pokušam da zaigram u SAD - rekao je indeksno najkorisniji igrač Evrolige u razgovoru za grčki portal "Eurohoops".

Sa druge strane, za sada je definitivno da je gorostas crveno-belih u poslednjoj utakmici finalne serije plej-ofa odigrao poslednji meč u crveno-belom. To je glasno poručio i njegov menadžer Miodrag Ražnatović, koji takođe dobija inspirativne ponude da Marjanovića odvede u Istanbul.

Naravno, Marjanović neće zaboraviti lepe dane u Zvezdi. Ističe da ne bi mogao da ima sjajnu sezonu i na individualnom planu bez velike pomoći svih u crveno-belom.

- Bilo je mnogo lakše sa svim fenomenalnim saigračima, izvrsnim trenerom i navijačima. Igraču kao što sam ja je jako važno da ima sve to, kako bi zaokružio dobru sezonu.

Marjanovićev prioritetni cilj je da ostane na istom nivou.

- Da bi se to dogodilo, mora mnogo kockica da se poklopi. Moram da ostanem zdrav, fizički i mentalno, kao i da se osećam dobro u ekipi - podvukao je srpski centar.

2024 © - Vesti online