Petak 03.07.2015.
22:48
B92.net

Evo zašto nije dobro biti Dženifer u Holivudu

Reuters/M.B.
Razvod posle 10 godina braka: Dženifer Garner

Dženifer Garner

Ova lepotica provela je s Benom Aflekom 10 godina u naizgled savršenom braku. Ipak, sada su neke stvari izašle na videlo i slika o njihovom odnosu dobila je potpuno drugu dimenziju. Dženifer je za sebe često tvrdila kako je u stvari dosadna osoba, možda je baš to bio razlog Benovog opijanja, kockanja i švrljanja s drugim ženama.

Reuters/M.A.
Ni ovoj Dženifer baš ne cvetaju ruže

Dženifer Lorens

Mnogi bi pomislili kako ova glumica nema nijedan problem u životu, ali ipak nije tako. Ona je u zadnje vreme poznatija po svojim brojnim padovima nego po svojim ulogama. Da stvar bude još bolja, čak je i vlastiti telohranitelj uspeo da je zaseni. Još jednom je raskinula s Krisom Martinom, a prošle godine internet je goreo zbog njenih hakovanih obnaženih fotografija.

Reuters
Pevačici ne cvetaju ruže, bar kad je ljubav u pitanju: Dženifer Lopez

Dženifer Lopez

Ona je možda imala sreću u karijeri, ali kada je ljubav u pitanju, nikako nije uspela da nađe svoju srodnu dušu. Udavala se čak tri šuta, ali nijedan brak nije opstao. Sada je u vezi sa mlađim plesačem Kasprerom Smartom, ali budući da su već nekoliko puta raskidali, pitamo se da li će Džej Lo ikada biti srećna u ljubavi?

Reuters/K. D.
Stara devojka Holivuda: Dženifer Lopez

Dženifer Aniston

Proslavila se serijom "Prijatelji" i nekako je na tome sve stalo. Zanimanje za nju povećalo se kada je ušla u vezu s holivudskim lepotanom Bredom Pitom, a još se više povećalo kada ju je Pit ostavio zbog glumice Anđeline Džoli. Dženifer baš nema sreće u ljubavi, muškarci je iz nekog razloga ostavljaju, a ni put prema oltaru nije baš lak. Zovu je starom devojkom Holivuda.

Printscreen
Jedna uloga i mnogo promašaja: Dženifer Lav Hjuit

Dženifer Lav Hjuit

Ona nije ničija omiljena glumica, na trenutak je zablistala u seriji "Ghost Whisperer" i na tome je nekako sve stalo. Tu i tamo pojavljivala se u nezapamćenim ulogama. Kada je napokon dobila priliku da se pojavi u odličnoj seriji "Criminal minds", ostala je trudna tako da je i taj posao propao. Da stvar bude još bolja, imala je i svoju progoniteljku koja je tvrdila kako joj Dženifer i Stiven Spilberg ulaze u glavu i kontrolišu misli pomuću sajber tehnologije.

Reuters
Doživela pravu porodičnu tragediju: Dženifer Hadson

Dženifer Hadson

Ova pevačica doživela je pravi horor u privatnom životu. 2008. godine Vilijam Balfur koji je bio u vezi s njenom sestrom, upao je u kuću Dženiferine porodice i hladnokrvno ubio njenu majku, brata i nećaka. Sud mu je odbio mogućnost da se brani sa slobode, a 2012. osuđen je na tri doživotne robije bez mogućnosti pomilovanja. Ne treba naglašavati kako je ovaj jezivi slučaj na pevačicu ostavio trajne posledice.

Pa se vi sada zovite Dženifer!

2024 © - Vesti online