Petak 03.07.2015.
02:12
D. Đ. - Vesti

Komšiju zapalio i slikao dok gori

en.wikipedia.org
Komšiju polio benzinom i zapalio ga

- Boban je bio pijan i nije mogao da upali moped da bi se vratio kući jer mu je neko izvukao sajlu i zapušio svećicu. Iako smo mu govorili šta treba da uradi, nije nas poslušao. Bio je previše nervozan, a na motoru je imao privezanu flašu s benzinom. Krenuo je gurajući motor, ali se opet vratio u kovačnicu da pokuša da ga popravi. Tu je naišao Dragan Stojanović s kojim nije bio u prijateljskim odnosima. Odmah su se posvađali i Boban je tada uzeo benzin, polio Stojanovića i zapalio! Srećom, meštani su uspeli da ga spasu da ne izgori - kaže za "Vesti" meštanin Slađan N.

Meštani navode da je Boban kriv za ono što je uradio, a da je prema njihovom saznanju netrpeljivost između njih trajala odranije, dok je Boban još bio dečak!

- Pričao je da su ga jednom Dragan i grupa mladića presreli na putu pored Viševca i pretukli. To im nikad nije zaboravio. Radio je u selu najteže poslove kao nadničar. Počeo je mlad da pije, pa su alkohol i pijanstvo učinili da Draganu nanese ozbiljne povrede - kažu naši sagovornici.

Stojanović je u ovom incidentu zadobio teške opekotine po glavi i telu, ali u Zdravstvenom centru u Vranju kažu da nije životno ugrožen.

Jović se tereti za pokušaj ubistva i njemu je određen pritvor.
 

2024 © - Vesti online