Sreda 01.07.2015.
10:22
Srna

PG: Kriminalci zajedno sedeli, pili, pa upucali jedan drugoga

Reuters
Potegli pištolje i pucali jedan u drugog. "Treći čovek" iskoristio gužvu da odnese oružje

Prema rečima očevidaca, Milić i Vidmar su sedili za istim stolom u kafiću, a u jednom trenutku došlo do svađe među njima, potegli su pištolje i pucali jedan u drugog. Milić je ostao da leži ranjen u lokalu, a Vidmar, iako ranjen, pokušao je da pobegne kroz obližnji park, ali je posle pedestak metara pao.

Građani su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Teško ranjeni Milić i Vidmar su transportovani u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, ali je Milić ubrzo po prijemu u bolnicu preminuo, dok se lekari bore za život Vidmara.

Prema nezvaničnim informacijama, sa njima u društvu je bila za sada nepoznata osoba, koja je posle pucnjave pokupila pištolje iz kojih su pucali Milić i Vidmar, i pobegla. Policija je tokom uviđaja utvrdila da je ispaljeno više hitaca i da je izrešetano vozilo Vidmara, koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini vatrenog okršaja.

Milić je od ranije poznat crnogorskoj policiji, a bio je pripadnik takozvanog "zagoričkog klana". Ima Luke Milića u medijima se pominjalo kada je u februaru prošle godine pomenuta grupa maltretirala medicinsko osoblje i pacijente u Kliničkom centru Crne Gore, kao i 2012. kada su na bazenu u Podgorici napadnuta dva radnika Sportskog centra Morača i jedan posetilac bazena.

2024 © - Vesti online