Utorak 30.06.2015.
10:39
mondo.rs

Pregovori Zvezde i Ibanjeza! Negde je zapelo...

Ibanjez, koji je slobodan igrač posle šest sezona provedenih u zagrebačkom Dinamu, tražio "garancije" od Crvene zvezde. Garancije u vidu avansne uplate od 200.000 evra, što je skoro kompletna suma za koju je pristao da igra, tvrdi izvor "Monda".

Ibanjez je pregovore sa crveno-belima počeo tražeći godišnju platu od 400.000 evra, ali kada se broj ponuda pred njim suzio, a Zvezda pokazala interesovanje za neke druge igrače na njegovoj poziciji, u dogovoru sa menadžerom pristao je da potpiše čak i trogodišnji ugovor za platu od 250.000 evra po sezoni.
 

crvenazvezdafk.com
Tekst potpisaTrenira sa Zvezdom, ali je negde zapelo

Međutim, kada je levonogi bek, koji može da odigra i na krilu, stigao u Beograd i priklučio se ekipi, pred čelnike srpskog kluba stavljen je veoma neprijatan naknadni uslov zbog kojih stvar nije završena u ponedeljak. Podsetimo, predstavljajući Idana Vereda i Bruna Matosa, sportski direktor kluba Blažo Raosavljević najavio je i promocije Ibanjeza i Uga Vijere za naredni dan. 

Razgovori će biti nastavljeni u utorak u toku dana i, s obzirom na to da su obe strane napravile niz ustupaka do sada i pokazale interesovanje da do dogovora dođe, nije nemoguće da se uz doručak prepreke prevaziđu.

2024 © - Vesti online