Ponedeljak 29.06.2015.
12:43
Vestionline

Hrvatski mediji o porazu od Srbije: Raspad!

waterpoloserbia.org
Pehar opet ode u Srbiju: Delfini odbranili trofej u Svetskoj ligi

"Hrvatska se nakon sjajnog početka raspala, Srbija osvojila Svetsku ligu i izborila OI", naslov je na portalu index.hr, a u izveštaju stoji:

- Srbija je osvajanjem zlata obranila prošlogodišnji naslov pobednika, osvojila nagradu od 100.000 dolara i izborila mesto na olimpijskom turniru. Bilo je to sedmo finale srpske reprezentacije u ovom takmičenju i sedma pobeda, iako je polovinom treće četvrtine Hrvatska vodila 5:3 nakon što je Luka Bukić realizovao napad sa igračem više.

- Do tada je sjajno funkcionisala obrana hrvatske reprezentacije, a većinu lopti koje su prošle prema golu uspeo je da zaustavi sjajni Josip Pavić. Sredinom treće četvrtine ugasio se hrvatski napad. Realizacija brojčane prednosti je bila toliko loša da izabranici Ivice Tucka nisu uspevali da savladaju Gojka Pijetlovića ni kad su u bazenu imali dva igrača više. S druge strane, srpski reprezentativci su sve češće i sve lakše pronalazili put do Pavićeve mreže i serijom 5:0 uspeli zaostatak od dva gola da pretvore u prednost od tri pogotka (8:5) na polovini poslednje četvrtine - piše "Indeks".

"Hrvatska vodila pa se raspala u nastavku: Srbiji Svetska liga", naslov je na portalu 24sata.hr, dok jutarnji.hr piše: "RASPALI SE U DRUGOM DELU Furiozna serija Srbije "Barakude" koštala naslova u Svetskoj ligi.

2024 © - Vesti online