Ponedeljak 29.06.2015.
09:10
blic.rs

Čestitamo: Porodila se Lena Kovačević, stigao još jedan "dasa"

youtube.com/lenakhan02
Porođaj protekao u najboljem redu: Lena Kovačević

- Tačno je da sam se porodila, i to u GAK-u u Višegradskoj. Sve je proteklo u najboljem redu, a beba i ja se super osećamo. Presrećni smo zbog prinove, pravi je dasa - rekla je Lena za "Blic" koja je svom miljeniku već dala nadimak Teo.

Lena Kovačević, ćerka našeg najpoznatijeg dramskog pisca Dušana Kovačevića i džez pevačica, i njen suprug Veljko Brčina već imaju sina Vuka koga su dobili pre tri godine, a sada su postali i ponosni roditelji naslednika Teodora.

Ovih dana porodice Kovačević i Brčina napravile su veliko slavlje u čast dolaska malog Tea.

Kako je rekla, pevačica se i tokom trudnoće osećala dobro i bila je aktivna sve vreme. Organizovala je nastupe, a trudnički stomak nije joj smetao da sa osmehom na licu publiku razgali svojim predivnim glasom.

Ipak, nikada nije dozvolila da porodica trpi zbog posla. U ranijim intervjuima, kada je dobila prvog sina Vuka izjavila je da roditeljstvo za nju predstavlja najveću sreću i da joj je najbitnije da oko njene dece uvek postoji pozitivna energija.

- Porodica zaista daje smisao svemu - rekla je tada Lena, i uspela da još jednom na pravi način usreći svoje najmilije.

Oko bebe će joj pomagati njena i porodica njenog supruga, a velika podrška biće i Vuk koji će se igrati s Teodorom čim malo poraste.

Inače, Lena je sudbonosno “da” Veljku rekla pre četiri godine, kada su organizovali proslavu u jednom beogradskom restoranu u Košutnjaku. Od tada žive u srećnom i harmoničnom braku, čiju je sreću dodatno upotpunio dolazak na svet još jednog naslednika.

2020 © - Vesti online