Nedelja 28.06.2015.
20:27
Tanjug

SNS isprozivao DS: Pajtić neće moći da bude ni turistički vodič

Tanjug
Ponovo na "udaru" naprednjaka: Bojan Pajtić

Kako se navodi u saopštnenju Gradskog odbora SNS Zrenjanin, Pajtić je u taj grad juče dovezao autobusima 700 članova DS iz cele Srbije "ali je i njih usput izgubio, pa čak ni one koje je dovezao u Zrenjanin nije uspeo da dovede do mesta gde je održavao sinoćni performans".

Naprednjaci su upitali Pajtića da li je razlog njegovog nezadovoljstva na mitingu to što su mu, kako se ističe, poslušnost otkazali i odbornici DS-a u Zrenjaninu ili zato što "nije došao ni deseti deo demokrata koje je zaposlio u pokrajinskoj administraciji i javnim preduzećima".

Ta stranka upitala je Pajtića i koliko je novca uzeo iz budžeta Vojvodine da bi platio autobuse za prevoz svojih članova.

- Nadamo se da su demokrate juče bar neki novac potrošili u Zrenjaninu, jer su sredstva koja građani Zrenjanina dobijaju iz pokrajinskog budžeta niža i od cene soka koji su pili - navodi se u saopštenju SNS.

DS: Zrenjanin nije uspavani grad

Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu zahvalio je svim Zrenjanincima koji su podržali jučerašnji miting stranke na Trgu Zorana Đinđića u tom gradu, poručivši da je time pokazano da "Zrenjanin nije uspavan grad".

Kako se navodi u saopštenju Gradskog odbora DS u Zrenjaninu, atmosfera na mitingu je pokazala i da su Zrenjaninci željni promena i da će na proleće 2016. to i da pokažu.

- To ne može da se sakrije, šta god Srpska napredna stranka rekla i učinila, koliko god cenzurisala medije, puštala saopštenja koja bi bila smešna zbog izrečenih neistina da nisu toliko gnusna i mobilizovala svoje verne pratioce na društvenim mrežama da šire zablude - navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje "rezultati govore sami za sebe - građani znaju koliko je DS uložila u Vojvodinu, a koliko je SNS na silu otela".

2021 © - Vesti online