Petak 26.06.2015.
20:50
Vestionline

Miško otkrio: Bobi odlazi iz Zvezde, Cirbes želi da ostane, a Nedović (ne)izvestan

Tanjug
Slavlje: Košarkaši Crvene zvezde posle osvojene titule u Srbiji

Menadžer Miodrag Ražnatović je gostujući na "SOS kanalu" otkrio da Boban Marjanović sigurno napušta crveno-bele, a govorio je i o ostalim igračima trofejne generacije.

Poznato je da je veliko interesovanje za nemačkog centra Majka Cirbesa, koji ima odlične ponude iz domovine i drugih zemalja, ali ima veliku želju da ostane u Zvezdi što je bliža opcija, pa će njegova situacija biti jasnija za nekoliko dana.

Što se tiče američkog tandema Markus Vilijams - Čarls Dženkins, obojici je istekao ugovor, međutim, nije nemoguće da bar jedan od njih ostane na Malog Kalemegdanu, tvrdi Ražnatović.

Poznato je da je Branko Lazić produžio ugovor na dve godine, kao i da u redovima srpskog i regionalnog šampiona gotovo izvesno ostaju kapiten Luka Mitrović, Nikola Kalinić, Stefan Jović, Marko Tejić, Nemanja Dangubić. Takođe, i dalje se vode pregovori sa trenerom Dejanom Radonjićem oko ostanka na klupi.

Što se tiče Nemanje Nedovića, prema rečima poznatog menadžera, srpski reprezentativac nije raskinuo ugovor sa Valensijom, ali ima ponude španskih klubova, ali je njegova sudbina neizvesna, jer je Valensija dobila novog trenera koji će odlučiti da li ga želi ili ne u timu.

2024 © - Vesti online