Petak 26.06.2015.
17:37
Tanjug

Revijalna utakmica zvezda BeoBasketa u punoj "Areni"

twitter.com/@vouyouij
Mesto spektakla: "Kombank arena"

Ljubitelji košarke moći će u nedelju da vide najboljeg igrača Olimpijakosa i reprezentativca Grčke Vasilisa Spanulisa, Brajanta Danstona iz Efesa, Džastina Doelmana iz Barselone, Kajla Hansa iz CSKA, ali i igrače iz NBA lige: Mirzu Teletovića, Pera Antića, Nikolu Pekovića, Žofrea Lovernja...

- Biće dosta zabavnog sadržaja po uzoru na NBA utakmice. Karata više nema, ali sačuvano je 500 za nivo 200, koje će se prodavati na dan utakmice. Intersovanje je ogromno. Nemamo nijedan otkaz, osim Krstića i Murića, koji se su povredili prošle nedelje. Peković je već duže vreme povređen, ali očekujemo da bude na klupi - rekao je vlasnik BeoBasketa Miodrag Ražnatović.

On je dodao da će utakmica biti prenošena u devet zemalja, a televizijski signal će osim država bivše Jugoslavije stići i do Španije, Rumunije, Grčke, Turske, kao i na Bliski Istok i u Svernu Afriku.

Najzvučnije ime, posle Spanulisa, svakako je Mirza Teletović, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član NBA ligaša Bruklina. 

- Veliki iskorak u karijeri napravio sam zahvaljujući saradnji sa Miškom. Prošlo je mnogo godine od kada su počeli sa radom. Agencija BeoBasket je ako ne najbolja, onda među najboljima u Evropi u ovom poslu - rekao je Teletović.

Idea tim: Vasilije Micić, Nemanja Nedović, Nemanja Dangubić, Dragan Milosavljević, Vladimir Micov, Vladimir Lučić, Marko Kešelj, Novica Veličković, Nikola Jokić, Stevan Jelovac, Duško Savanović, Boban Marjanović i Nenad Krstić. Trener: Dušan Duda Ivković, pomoćni treneri: Saša Obradović, Aleksandar Džikić i Aleksandar Trifunović.

Kaplankaya tim: Oliver Lafajet, Aleks Renfro, Luka Babić, Vojdan Stojanovski, Emir Preldžić, Nihad Đedović, Dario Šarić, Mirza Teletović, Pero Antić, Leon Radošević, Bojan Dubljević, Milko Bjelica i Nikola Peković, Trener: Dejan Radonjić, pomoćni treneri: Nenad Marković, Dario Đerđa i Nenad Vučinić.

Mozzart tim: Bobi Dikson, Leo Vesterman, Tomas Ertel, Vasilis Spanulis, Brajs Tejlor, Džedi Osman, Aleks Mumbru, Džamel Meklin, Kajl Hajns, Brajant Danston, Džastin Dolman, Damjan Kulig, Maik Cirbes i Žofri Lovernj. Trener: Oktaj Mahmuti, pomoćni treneri: Džej-Di Džekson, Mateo Boničioli i Tus Vidoreta.

Veliki broj kako domaćih tako i stranih igrača biće podeljeni u tri tima, a utakmice će biti organizovana po prinicipu trijagonala.

- Veliko je zadovoljstvo biti deo ove manifestacije. Skoro svi smo završili sezonu i rado smo se odazvali. Želimo da se zahvalimo agenciji na podršci svih ovih godina. Publika u "Areni" će imati priliku da vidi najbolje igrače Evrope, neke i iz NBA. Nadam se da će uživati - rekao je košarkaš Galatasaraja Vladimir Micov.

Dan uoči meča, u subotu od 18.00, svečano će biti otvoren teren za basket "3 na 3" na šetalištu kod hotala Jugoslavija. Teren "Vasilis Spanulis" izgrađen je po standardima FIBA i ostaće građanima na korišćenje.

Tom prilikom biće organizovana i humanitrana akcija u kojoj će igrači i poznate ličnosti šutirati trojke za pomoć KK Singidunum. 

Revijlana utakmica pod nazivom "Sve zvezde BeoBasketa" na programu je u nedelju u 20.00 u "Kombank areni".

2024 © - Vesti online