Utorak 04.05.2010.
13:48
Vestionline

Top 5 mesta da budete goli

Na internet stranici "TripAtlas.com" sastavili su listu idealnih destinacija za vas:

"World Naked Bike Ride", Velika Britanija

 

Događaj "World Naked Bike Ride" poznat je širom sveta. Reč je o najvećem golišavom događaju koji se održava jednom godišnje u znak protesta zbog zagađenja i zavisnosti od nafte i automobila. U protestu ušestvuju mnogi gradovi, ali većina ih je u Britaniji.

"Tower Isle Resort", Jamajka


Iako ovo naselje nije u celini namenjeno ljubiteljima nudizma, u sklopu odmarališta nalazi se i privatno ostrvce koje je rezervisano samo za parove koji žele da se razgolite. Ostrvce ima predivne plaže, barove i bazene.


"Centre Helio Marin", Francuska

CHM je otvoren 1950. godine i smatra se prvom nudističkom destinacijom na svetu. Nudistički kamp posetiocima nudi plaže, bungalove, dućane, razne sportske aktivnosti i rekreativni sadržaj.


"Hedonism Resorts", Jamajka


Ime ove destinacije govori sve! Hedonističko naselje nudi posetiocima oslobađanje od svake inhibicije. Odaberete li Hedonism II u Negrili ili Hedonism III u Runaway Bay, nećete biti razočarani. Plaže, mesta za žurke, tematske erotske večeri...

"Mandalay Bay", Las Vegas


Kad ste u Las Vegasu, jednostavno žudite za tim da se skinete, a najbolje mesto za to je definitivno Mandalay Bay Resort! Ovo naselje sadrži klubove, toples-plaže, usluge masaže..., a namenjeno je samo odraslima 21+.

2024 © - Vesti online