Četvrtak 25.06.2015.
19:12
Vestionline

NBA draft: Milutinov, Radičević i Mitrović u ponudi

abaliga.com/Partizan NIS
Zaintrigirao skaute: Nikola Milutinov

Prema navodima američkih medija, prvi pik na ovogodišnjem draftu trebalo bi da bude visoko krilo univerziteta Kentaki Karl-Entoni Tauns, ili još jedan koledž-početnik, centar Djuka Džahlil Okafor, a to pravo izbora pripalo je Minesoti.

Drugi će birati Los Anđeles Lejkersi, treća Filadelfija, a potom redom, njujorški Niksi, Orlando, Sakramento, Denver, Detroit, Šarlot, Majami, Indijana, Juta...

Od osmorice naših igrača koji su se preliminarno prijavili za predstojeći draft, šestorica su povukla prijave: Ognjen Dobrić (FMP), Dušan Kutlešić (Metalac), Miroslav Pašajlić (Sloboda Užice), Marko Tejić (Crvena zvezda), Rade Zagorac (Mega Leks) i Đoko Šalić (Spars Sarajevo). U konkurenciji su samo Nikola Milutinov (Partizan), bek Sevilje Nikola Radičević i krilni centar Crvene zvezde Luka Mitrović, koji je izlazno godište..

Kao najbolje plasirani stranac na Draftu očekuje se Mario Hezonja, član Barselone i reprezentacije Hrvatske, kome prognozeri predviđaju da će biti izabran između četvrte i šeste pozicije (Niksi, Orlando ili Sakramento).

Sledi burna košarkaška noć...

2024 © - Vesti online