Sreda 24.06.2015.
21:51
Blic

Piksijev brat vozio autobus smrti

Tanjug
Slavni fudbaler ostao u šoku na vest o saobraćajnoj nesreći

Tragična vest je slavnog fudbalera zatekla u momentu kada se spremao za svečanost u japanskoj ambasadi na kojoj je odlikovan Prolećnim carskim odlikovanjem.

- U ponedeljak oko podne su me zvali rođaci. Rekli su mi da se dogodila nesreća, da je autobus sleteo, da se pretpostavlja da je Zoran vozio... Bio sam šokiran potpuno. On i ja smo vrlo bliski. On je dobar, porodičan čovek, ima dvoje dece, alkohol nikada nije popio - kaže Stojković. Onda su iz minuta u minut stizale nove vesti.

- Nisam se čuo sa Zoranom. On ne može da priča. Teško je povređen... - zastaje sa rečima.

- Ovo je velika tragedija, za sve. Dogodila se nesreća, kao što se nesreće dešavaju. Mnogo mi je teško. Izjavljujem najiskrenije saučešće porodici nastradale Dragane Pupić Poljanski i molim se za brz oporavak svih povređenih i mog brata Zorana - kaže Stojković za "Blic“.

 

M. Todorović
Zoran bio porodičan čovek: Dragan Stojković Piksi

U kući vozača autobusa u niškom selu Pasi Poljani juče nije bilo voljnih za razgovor.

- Nije još niko išao u posetu u Beograd jer se do njega ne može. Policija je u bolnici ispred sobe. Pustite me, nisam za razgovor - rekao je Zoranov otac Aleksandar. Zatekli smo ga kako kosi travu pred kućom u Pasi Poljani koja se nalazi odmah do Piksijeve kuće.

Zoranov otac Aleksandar i Piksijev pokojni otac Dobrivoje rođena su braća pa su i kuće napravili jedan do drugoga. Ni Piksijeva rođena sestra Slađana nije bila voljna za razgovor na ovu temu.

2024 © - Vesti online