Sreda 24.06.2015.
17:37
Vestionline, goal.com

Zvezda: Napadač Anderlehta na Grofovom skeneru

youtube.com/RSC Anderlecht
Skrenuo pažnju: Samjuel Armenteros

Crveno-beli su u potrazi za napadačem, a jedan od onih koji je skrenuo pažnju na sebe je član Anderlehta, koji je poslednju sezonu proveo u Viljemu, Samjuel Armenteros, prenosi srpsko izdanje portala "Goal". On iza sebe ima odličnih 12 meseci, jer je u Erediviziji postigao 11 golova.

Reč je o nekadašnjem mladom reprezentativcu Švedske, rođenom u Geteborgu. Kao jedan od najtalentovanijih igrača te zemlje 2008.godine se preselio u Herenven, a najblistavije trenutke karijere doživeo je u Heraklesu. Golovi u tom klubu naterali su čelnike Anderlehta da za njegove usluge izdvoje dva miliona evra.

Međutim, u Briselu nije dobio pravu šansu, odigrao je svega pet zvaničnih mečeva i postigao jedan gol. Oštra konkurencija primorala je Armenterosa da sreću traži na pozajmicama, a staž u Viljemu pomogao mu je da ima kontinuitet partija.

Armenteros je rođen u mešovitom braku. Otac mu je Kubanac, a majka Šveđanka. Ugovor sa Anderlehtom mu ističe za godinu dana, pa je pitanje da li može da dođe u Crvenu zvezdu bez obeštećenja. Crveno-belima ne igra ni činjenica da je Armenterosimao odličnu sezonu u Holandiji.

Pored centralnog, Armenteros može da igra i na poziciji bočnog napadača. Odlično se služi levom nogom.

2024 © - Vesti online