Sreda 24.06.2015.
02:30
zena.hr

Nevaljale igrice za 7 dana nezaboravnog seksa

howtooliveoil.com
Počnite još danas sa nevaljalim igricama

Odabrali smo za vas super način kako da se uz pravi seksi izazov vratite živost u vaš seksualni život. Sedam dana seksi igrica super je i zabavna stvar koja će zasigurno osvežiti vašu vezu, a njima slobodne dodajte i neke svoje ideje jer dozvoljeno je sve!

1. dan - Masaža

Masaža je odličan način da započnete super veče koju planirate provesti zajedno. Mirisna ulja, kreme... I ko zna gde će vaše ili njegove ruke sve završiti? Bitno je samo da se prepustite i uživate. Ako se i malo potrudite oko njega, verujte da će vam on itekako to znati vratiti.

2. dan - Pošaljite mu seksi sms poruku

Dok je vaš dragi na poslu ili u gradu, pošaljite mu poruku koja će ga izluditi i sigurni smo da će jedva čekati da vas vidi. Budite kreativni i specifični, sve mu detaljno opišite i objasnite što biste želeli s njim. Sigurno neće ostati ravnodušan na vaše reči, a ko zna što će vam priuštiti kao zahvalu.

3. dan - Mig, mig!

Namamite ga svojim zavodljivim koracima - kada se spremate ujutro na posao prošetajte ispred njega u gaćicama i grudnjaku, krećite se stalno oko njega, izazivajte ga. Ako i nemate vremena da ujutro obavite brzinski seks, budite sigurni u to da ćete oboje jedva dočekati veče.

4. dan - Isprobajte nove poze

Nove seksi poze učiniće puno dobrog za vaš seksualni život. Potrudite se da ne ponavljate stalno iste poze, a položaj koji dugo niste isprobali može doneti novu perspektivu. Ovde ne mislimo isključivo na poze koje se tiče spavaće sobe. Budite otvoreni i voljni pristati na nešto novo, a to uključuje i nova mesta, eksperimentisanje i svašta što vam padne na pamet.

5. dan - Nova mesta, zašto ne?

To ne uključuje samo mesto promene u kući. Iznajmite kuću ili vikendicu za odmor, idite na vikend na more ako imate mogućnosti. Nova mesta, nove poze, ispunjavanje svakakvih želja - sve to itekako može začiniti vašu vezu. Ako ste u mogućnosti da sebi prijuštite putovanje, onda se svakako potrudite da se opustite na pravi način.

6. dan - Obucite seksi veš

Ako ste raspoloženi za malo eksperimentisanja, obucite neki ultra seksi veš. I to je sve što treba da učinite, a dalje je sve na njemu. Verujte da neće moći skinuti pogled sa vas, a pritom ni ruke koje će putovati svuda po vašem telu.

7. dan - Zajedničko kupanje

Zašto ne biste napunili kadu vodom i oboje se zavalili i uživali? Ova aktivnost oboje će opustiti, a akcije može biti i tu, a može se igra nastaviti i u spavaćoj sobi. Sve zavisi kako ste raspoloženi.

2024 © - Vesti online