Ponedeljak 22.06.2015.
17:22
blic.rs

Koliko košta golotinja u "Igri prestola"?

youtube.com
Glumica Lena Hedi je tokom snimanja ove scene bila trudna, pa je njena glava montirana na telo žene koja je bila statista

Prošlogodišnji konkurs za posao statiste u "Igri prestola" postao je hit na internetu! 

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija mejla namenjenog glumcima koji su zainteresovani da se pojave u jednoj sceni trenutno najpopularnije serije na svetu. U tekstu se navodi da glumac mora da bude u avion za Hrvatsku (u Dubrovniku se snimala poslednja sezona) već sutradan u šest ujutru i da mora da bude muškarac starosti od 25 do 50 godina.

Ono što privlači najviše pažnje je opis posla. Naime, producenti su tražili osobu koja će pokazati genitalije i uzviknuti "Ja sam Lanister! Popu***te mi!"

Pored toga, u mejlu se navodi da se radi o veoma važnoj sceni u sezoni i da će to glumcu biti uzbudljivo iskustvo. Ističe se i da su u potrazi za osobom koja ima samopouzdanja i nije joj problem da se skine pred velikim brojem ljudi, kao i da genitalije ne smeju da imaju nikakve anomalije ni pirsinge, dok su stidne dlake poželjne.

Za ovaj posao glumac je dobio oko 1.300 evra, kao i dodatne putne troškove i druge naknade. Srećni "pobednik" ovog konkursa pojavio se u sada već čuvenoj sceni finalne epizode pete sezone, "šetnji srama" Sersej Lanister.

2024 © - Vesti online