Nedelja 21.06.2015.
21:50
mozzartsport.com

Gazda Valensije rekao: Živković je prioritet

fkpartizan.rs/Miroslav Todorović
Tražen: Andrija Živković

Već neko vreme mediji pominju da je zlatni "orlić" i fudbaler Partizana želja "slepih miševa", a sada je ta informacija donekle i potvrđena pošto je o njemu pisao i lokalni list iz Valensije "Superdeporte".

Prema njegovom pisanju, španski tim je imao svoje emisare na Novom Zelandu koji su sastavili opširan izveštaj o Partizanovom biseru koji je bio jedan od najboljih igrača na čitavom šampionatu i na kraju nepravedno nije dobio priznanje za najboljeg igrača turnira. Zato je gazda kluba Piter Lim rekao svojim saradnicima da je prvi cilj ovog leta dolazak Živkovića na "Mestalju".

Brzonogo krilo je deo velikih planova kluba koji planira da izgradi novi mladi tim koji će za godinu-dve postati konkurentan vodećem trojcu u Španiji, ali biti kadar i za veće domete u Evropi. Tako da su već pristigli 22-godišnji Andre Gomeš iz Benfike i Rodrigo Kajo iz Sao Paula, a sledeća dvojica su dva ponajbolja igrača sa Novog Zelanda naš Andrija Živković i Danilo Barbosa iz Brage.

Ono što je ovde možda i najbitnije jeste činjenica da Partizan neće dobiti ni evro, ma koliko da koštao transfer srpskog reprezentativca, pošto je on još prethodne godine prodat investicionom fondu Pinija Zahavija za 1.500.000 evra, pa će tako "slepi miševi" sa izraelskim menadžerom pregovarati oko njegovog otkupa.

2024 © - Vesti online