Ponedeljak 22.06.2015.
06:30
cosmopolitan.rs

Stvari koje snađu svaku ženu prilikom pakovanja za put

kaleidoscopeadventures.com
Uvek haos prilikom pakovanja

1. Previše odluka u jednom danu

Hotel je rezervisan, let bukiran, a mi se i dalje dvoumimo koji kofer da ponesemo:crni je veći, ali manja je šteta za onaj narandžasti ako se prtljag izgubi...Uf.

2. Pakujemo ceo ormar u kofer

Potpuno nepotrebno ako ne želite da trošite dodatni novac i prostor u vašem koferu. Ali se uvek vodimo činjenicom:možda mi zatreba!

3. Da li mi treba još kozmetike?

Uplašeno prolazite kontrolu na aerodromu jer se vaš neseser pretvorio u mini apoteku! Ali i dalje niste sigurni da li ste sve poneli!

4. Panika:gde je pasoš?

Najgora noćna mora, dolazite na aerodrom i počinju pitanja u glavi: da li sam ugasila šporet? Da li sam isključila peglu? O ne, a gde mi je pasoš?! Naravno da je u vašoj torbi i da proveravate po treći put!

5. Strah od leta avionom

Ne bojite se letenja avionom i to vam nije prvi let, ali pitate ste zašto ste baš sinoć gledali taj dokumentarac o avionskim nesrećama?

6. Perete veš u poslednjem trenutku

Uvek se u nešem koferu nađe nekoliko komada odeće koji su polumokri, jer ste ih oprali u poslednjem trenutku i nisu se osušili. A taj neprijatni miris mokrog veša u vašem koferu? Šta da se radi, nikada dovoljno vremena!

7. Spremanje za odmor košta kao sam odmor

Depilacija, piling, solarijum - bez toga se ne može krenuti nigde! Sa dodatnim komadima odeće koje smo kupile - pripreme nas koštaju kao sam odmor!

8. Opsednutost mini-pakovanjima

Mini-šampon, mini-pena za brijanje, mini-krema za telo, mini sve! Manija kupovine ovakvih proizvoda obuzme svaku ženu koja se sprema za putovanje!

9. Zbunjeni ste!

U poslednjem trenutku kada ste predali prtljag, opsedaju vas misli šta ste sve zaboravilii. Pa ne mnogo, u tom koferu je samo selfi štap!

10. Zbogom fenu za kosu

Ne možete da prežalite taj veliki fen za kosu koji vašoj kosi daje izgled kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Ovaj mali fen za putovanje ne može pošteno ni da osuši kosu. Zaista težak rastanak!

2024 © - Vesti online