Subota 20.06.2015.
21:29
Tanjug

Kosio Vulin, kosio i Gašić u Vučićevo ime

Ministar za rad, zapošljavanje boračka i soacijalna pitanja Vulin poručio je krajiškim Srbima da ne zaborave odakle su došli i da budu takvi kakvi jesu - hrabri i ponosni.

- Niko Srbiju ne voli kao vi, niste došli bežeći pred ekonomskim problemima nego pred ognjem i zlom, jer ste morali, i srećom ste došli među svoje - rekao je Vulin i poručio da Srbija bez njih ne bi bila ovoliko lepa i hrabra, navodeći da su krajiški Srbi hrabri, čestiti, pošteni i vredni ljudi.

Vulin je rekao da Srbija voli ovakve manifestacije i svoju različitost u okviru srpskog naroda.

- Mi volimo kada se razlikujemo po govoru, po poreklu, po tradiciji, po kulturi, a svi smo jedno. Ovo je način da se izbegli i proterani ne osećaju ni izbeglo ni proterano, već da budu deo svog naroda, kao što oni jesu - rekao je ministar.

Izaslanik predsednika vlade Aleksandra Vučića, ministar odbrane Gašić, preneo je okupljenima pozdrave premijera i poželeo im da više nikada srpski narod ne prođe kroz golgotu, kroz koju je prošao. On je poželeo da se vrate na njihove livade, ali i da budu složni i da se okupe oko vlade Srbije i pomognu Vučiću u izgradni uređene, srećne i moderne Srbije u EU.

2024 © - Vesti online