Četvrtak 18.06.2015.
02:30
Cosmopolitan.hr

Seks u bazenu: 4 neverovatne poze za super uživanje

cosmopolitan.com
Na šlaufu, tj. gumi

Leto je zvanično počelo, a to ne znači samo sunčanje i pokazivanje novog kupaćeg kostima. Donosimo vam četiri odlične poze za seks u bazenu.
 

Na šlaufu

Neka vaš partner sedne na vrh rupe šlaufa, a njegove noge vise preko ivice. Zajašite u njegovo krilo i, okrenuti prema njemu, spustite se na njegov penis, a rukama se pridržavajte za njegova ramena. Dok je u vama, lagno se ljuljajte napred-nazad. Uzburkana voda pod vama će udarati u njegove testise i vaš klitoris, što će dodatno povećati užitak.

cosmopolitan.com
Na dušeku

Na dušeku

Lezite na dušek na stomak, ali tako da vam zadnjica i noge vise s njega. On neka vas uhvati za bedra i uđe u vas otpozadi. Savet – za ovu pozu ne morate ni da skidate bikini, samo ga malo pomerite u stranu.

cosmopolitan.com
Vaša kontrola

Đakuzi

Klasični đakuzi položaj u kojem vi imate svu kontrolu. On sedne na ivicu đakuzija, a vi na njega – pa dalje sami određujete ritam i žestinu seksa.

cosmopolitan.com
On vas privlači ka sebi

Plutanje na vodi

Lezite uz ivicu bazena, on vam prilazi okrenut prema vama. Neka vam rukama podigne noge i povuče vas k sebi. Za dodatnu podršku (ili ako se on jače zanese) rukama se pridržavajte za ivicu bazena.

2021 © - Vesti online