Sreda 17.06.2015.
19:37
tracara.com, mondo.rs

Tinska: Starlete su droce!

mc.rs
Rekla ono što skoro svi misle: Jelena Tinska

Objasnila je kako se pojam starleta koristio ranije, osvrnuvši se na domaće starlete koje imaju potpuno drugačije ciljeve od nekada nekadašnjih dama koje su ponosno nosile ovaj nadimak.

- Starlete su male zvezde koje su krenule u pohode na Kanskom festivalu, slikale se na plažama, pa i možda pristajale na svašta, ustvari pokušavale da ih neko vidi, da dobiju ulogu i mnogima je pošlo za rukom. Brižit Bardo je recimo bila starleta. E, kod nas se sve to pobrkalo. Kod nas su starlete dr*ce, koje već imaju izvesne godine i koje rade potpuno neke druge stvari - izjavila je Tijana za Mondo.

Ona bez pardona govori o ovoj pojavi, a u svojoj izjavi je pomenula da je glavni uzrok tome ekonomska situacija koja vlada u zemlji, kao i pogrešnim vrednostima koje se danas masovno promovišu.

- Moral je ovde nisko pao. Mlade devojke teško žive, ne mogu sebi ništa da priušte i onda je ljubav u drugom planu. Gledaju kakva kola neko ima i kakav sat, i onda natrče na budalu i nadrljaju često - dodala je spisateljica.

2024 © - Vesti online